MEFS 2010

2010.10.16. 20:00

Idén főleg a rossz idő miatt sajnos kevesebb versenyen indultunk, de most legalább a 2. szezonunkban már ellátogattunk a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos (MEFS) országúti egyéni, időfutam versenyére. A pálya nem volt új, hiszen megegyezik az amatőr bajnokság  egyik szezonnyitó -Békás időfutamának 18 km-s távjával, Tahitótfalu és Kisoroszi között a Szentendrei-szigeten. Az idei évet így sikerült keretbe foglalnunk, azért is, mert az idő most sem volt teljesen tökéletes ahogy idén tavasszal sem. Az ország minden tájáról és így sok egyetemről érkeztek a hallgatók, akiknek túlnyomó része valamilyen sportegyesület versenyzője.

ELTE-s csapatunk indulói; Gajdos, Ivánfi és egy új csapattagunk Balogh Zsolt aki nem látó, így ő tandem kerékpárjával és segítőjével Balázs Andrással együtt vágtak neki a darálásnak. Gajdos tavaszi eredményét (30:13) javítva immáron új kerékpárjával 29:03-as idejével kategóriájában 26-ból 15. lett. Ivánfi  kicsit gyengélkedett, így érezte, hogy 2009-es 28:06-os idejét most sem fogja túlszárnyalni. Ezért egy jó teljesítmény helyett a futam közben készített képeivel próbálta elkápráztatni a többieket, és most a kedves olvasót.

 

 

 

Kilátás Kisorosziból Tahi felé haladva K-i irányban.

 

 

 

Nyugat felé pedig a Tahitótfalu felett magasló Vöröskő.

 

 

 

 

 

 

Ivánfi ideje végül 31:49 lett mely kategóriájában a 26-ból a 22. helyre lett elég. Balogh és Balázs egyedüliként indulhatott a tandem kategóriában, melyet egy igen jó, 28:48-as idővel vittek véghez. Gyönyörű, egyedi kerékpárjukat a verseny előtt és után, mindenki közelről csodálta és tanulmányozta.

 Futam utáni fagyoskodás.

Nem csapatunk tagjaként, de ELTE hallgatóként induét még

  • Pós Gergő 25:40 - 4. hely
  • Hegyi Emil 26:42 - 11. hely
  • Albertíni Balázs 28:44 14. hely
  • Bencsik Gergő 29:43 - 16. hely
  • Csetverikov Iván 34:44 24. hely

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elteseouti.blog.hu/api/trackback/id/tr392344959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása