Következő héten lehetőség nyílik spinningezés ("szobabicikli") kipróbálásra egyetemünk minden hallgatója számára. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, főleg ha még nem próbáltad ki ezt az edzési formát.  A most felújított 30 nm-es parkettás és tükrös Spinning teremben 10db professzionális kerékpárral és felkészült edzőkkel várunk Téged is, ahol szakképzett edzőink irányításával 17.00 és 22.00 között ingyen kipróbálhatod a spinninget!
Jelentkezz az edzés időpontokra a 209 06 18-as vagy a 06 20 262 4469 telefonszámon. Ha megtetszik, érdemes bérletet vennetek, mely igen kedvező áron vásárolható. A bérlet ELTE-seknek 7.000 Ft-ba kerül. A bérletet egy hónapon belül fel kell használni, de ezen belül az órák száma nem korlátozott. A szeptember 20-ai héten az ELTE hallgatói 6.000 Ft-os kedvezményes áron vehetik meg az első két bérletüket!

                                      BŐVEBBEN ITT, KATT IDE !

 

Csapatunk a rossz idő beálltával minden héten heti két edzésen próbálja majd szinten tartani magát, hogy tavaszig ne sorvadjanak el izmaink. Ha belépsz csapatunkba további kedvezményes árak várnak !

 

 

Szerző: Tsa

Szólj hozzá!

Címkék: edzés spinning

A bejegyzés trackback címe:

https://elteseouti.blog.hu/api/trackback/id/tr932299519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása