Péti Nagydíj 2009

2009.04.27. 17:10

 

Pétfürdőn járt csapatunk egy kicsiny szelete, képviselve egyetemünket a Bakony Bike által szervezett Péti Nagydíj keretei közt. Az amatőr kupasorozat harmadik megmérettetését rendezték Veszprémtől pár kilométerre, Pétfürdőn. Négy tagunk vett részt vasárnap a futamon: Princzinger Péter, Szabó László, Ivánfi Csanád és Rédl Dávid.

 

A verseny 21 km-es távját 11 óra magasságában kezdték meg versenyzőink napsütötte, de igencsak szeles  időjárás közepette. A nagy szembe- és oldalszéllel dacolva csapatunk tisztes, egyetemünk nevéhez méltó helytállást tanúsított. A végén Ivánfi és Rédl között csupán 2 másodperc különbséget mutatott az óra (0:35.14 és 0:35.16), de Princzinger (0:40.44) és Szabó (0:40.58) is remek időeredménnyel képviselték az ELTE SE kerékpárosait.

Képeink a IX. Péti Nagydíjról: http://indafoto.hu/elteseouti/peti_nagydij

Részletes eredménylista: http://bakonybike.uw.hu/eredmenyek/Bakonyido.HTM

Következő versenyünk május 17-én Esztergomban lesz, de lehet, hogy páran a "Tour de Tisza-tó" fantázianevű mezőnyversenyen is rajthoz állunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elteseouti.blog.hu/api/trackback/id/tr411089647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása