Békás időfutam - 2009

2009.04.09. 14:56

 

A szezon második, az Amatőr Kupa első versenyeként került megrendezésre a GreenZone-Békás időfutam Tahitótfalu és Kisoroszi között.
A csapatot 7 fő képviselte, közülük Princzinger Péter rajtolt a legkorábban, aki 2005-ös idejét majdnem 5 perccel javította meg idei, 31:55-ös teljesítményével.

A második bolyban indult (~ 12 és 14 óra között) Tőke, Ivánfi, Szabó, Kóbor, illetve Rédl akik közül Ivánfi villantotta a legnagyobbat, 28:06-os idejével. 30-on belül került még Rédl, illetve Kóbor, ők szinte fej-fej melletti időeredménnyel, 29:33-mal, valamint 29:34-gyel végeztek.
Őket követi a rangsorban az Ekés, Tőke, Princzinger és Szabó négyes, akiknek szintén nincs okuk szégyenkezni az idejük miatt.

Hazafelé pedig most már elővigyázatosabbak voltunk: a leányfalui MOL-kút bejárata nem bizonyult küllőszaggatónak... :)

Képek a Galériában, egyéni teljesítmények a Versenynaptár új munkalapján...

A Stop Cukrászda időfutamon találkozunk, addig is mindenkinek hátszelet!

 

Szerző: kobora

Szólj hozzá!

Címkék: eredmény

A bejegyzés trackback címe:

https://elteseouti.blog.hu/api/trackback/id/tr31055929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása