Átnyergeltünk, de csak egy verseny erejéig (egyelőre) !

Terveink közt szerepel ugyanis az ELTE-n, az országúti mellett egy hegyikerékpáros szakosztály létrehozása is. Hogy foganasítsuk elhatározásunkat csapatunk két tagja; Ekés Ákos és Ivánfi Csanád részt is vett a hegyikerekesek majálisán, a Buda maratonon.

Ivánfi technikai problémák miatt csak az első kört teljesítette 129. lett a 340-ből ; kategóriájában 38. a 78-ból. Ekés a második kört is lenyomta, aki abszolútban 77. lett a  228-ból, a kategóriájában pedig 35. a 70-ből. A győztes Buruczki Szilárdtól mindössze 39 perces hátránnyal !

Várjuk leendő lelkes tagjaink jelentkezését elsősorban az ELTE-ről. eltese.outi@gmail.com

Kicsit más; rugózik, dobál, de ezt is csak tekerni kell !

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Tsa

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elteseouti.blog.hu/api/trackback/id/tr451342509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

player.ben · http://thoughtofamentat.blog.com/ 2010.03.04. 22:30:24

Üdv!

Valami kontaktot igazán tehetnétek ki az oldalra, feltéve ha még van itt némi aktivitás. Vagy mégis hol lehet érdeklődni a szakosztállyal kapcsolatban?

Tsa 2010.03.06. 14:50:23

Szia!
Az oldal célja leginkább az eddigi eredményeink, és események dokumentálására, bemutatására szolgál. Egyébként pont ebben a posztban van feltüntetve az elérhetőségünk ami elvileg él. Ha kérdésed van, illetve csatlakoznál, írj!
süti beállítások módosítása