Stop Cukrászda időfutam 2009

2009.04.27. 16:47

 

3 fővel képviseltettük magunkat a Tarján és Bajna között megrendezett Stop Cukrászda időfutamon, ahol kemény próba várt a versenyzőinkre. Ekés, Ivánfi és Kóbor vágott neki a 30 km-es távnak, mely "alattomos" szintrajzával az idény eddigi legnehezebb futamának bizonyult, pláne, ha még az erős szelet is figyelembe vesszük, ami a fordító után fogta meg a leginkább a kerékpárosokat.

A verseny előtt autóval gyorsan bejártuk a pályát, de már ekkor is éreztük, hogy kemény lesz a dolog... Kanyargós lejtők, nyílt sík szakaszok tarkították a tavaszi tájat, a környék szépségére nem lehetett panaszunk.

Kitűzött célunkat (1 órán belül kerülni) sikeresen teljesítettük, ám kicsit mégis keserű szájízzel kellett, hogy távozzunk, hiszen az 58 perc körüli időeredményeink csak a mezőny utolsó harmadába jelentettek belépőt.

Képek: http://indafoto.hu/elteseouti/stop_cukraszda_idofutam_tataba

Eredmények: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pIUWvmRz2Yz4SxBrNQNlLBw&hl=en

Részletes eredmények: http://www.freeweb.hu/akesz/index.php?page=archiv/2009/e_09_02

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elteseouti.blog.hu/api/trackback/id/tr461089614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása